Speciale thema's

Hieronder volgt een overzicht van onze speciale thema’s.
De mogelijkheden zijn per thema aan te passen en uit te breiden, rekening houdend met speciale wensen en verschillende budgetten…
Bel of mail ons voor meer informatie!

image description

Kids TV

Samen met de kids gaan we een nieuwe commercial voor het bedrijf waar papa of mama werkt maken. Als we met z’n allen een goede boodschap hebben verzonnen kan het echte werk beginnen! Storyboards worden getekend, rollen ingestudeerd, haar en make-up gedaan, de filmset in orde gemaakt en props uitgekozen. Het bedrijf door de ogen van een kind... het resultaat is verfrissend!

image description

Mini reporter

Onze mini reporter loopt rond tijdens het evenement en interviewt de gasten. Slechts gewapend met een microfoon, en een cameraman wordt er heel wat afgekletst! Er zit een klein addertje onder het gras; ons jonge kletstalent heeft een oortje in en krijgt grappige vragen ingefluisterd over het bedrijf en de collega’s en dat zorgt voor hilarische momenten! Van de gemaakte opnames wordt een leuke compilatie gemaakt.

image description

Groene vingers!

Ben jij ook dol op de natuur? Dan zit je hier goed want bij inPetto hebben we de aller-leukste groene activiteiten. Zo kan je in je eigen minituintje zaaien voor de toekomst, pimp je jouw fiets met de mooiste versiersels, maken we grappige vogelhuisjes en kan je mee doen met de knotsgekke "afval"race. We testen je “recycle” kennis met de grote-groene-vingers-quiz en pimpen de coolste bloempotten. Je zal het zien, in een mum van tijd heeft iedereen groene vingers!

image description

Mobiele
Knuffel Kinderboerderij

Super knusse mobiele kinderboerderij met diverse soorten konijntjes, cavia’s en kippen, die je natuurlijk allemaal mag aaien. Op het erf lopen ook geitjes, schaapjes, ganzen, een ezel en zelfs een emoe of een kalfje grazen vrolijk in het rond. Iedereen mag tussen de dieren lopen en helpen met voeren. Een gezellige beestenboel!

image description

Zomerpret!

Yahoe! Kom je ook lekker buitenspelen? Doe mee met het zomer pretparcours, we dagen je uit met een potje power-frisbee, beachvolley of get in shape met het stoere kids boostcamp. Zodra het zonnetje schijnt gaan we mooie zandkastelen bouwen, strandhoeden pimpen of lekker vliegeren op het strand.

image description

Happy Halloween

31 oktober is het weer zover...we gaan lekker griezelen! Het Halloween feestje wordt ieder jaar populairder in Nederland en wij zijn er dol op. We trekken dan ook alles uit de kast; lampionnen maken, maskers ontwerpen, pompoenen pimpen en natuurlijk de griezeligste griezels schminken!
 

image description

Sint & Piet

Sinterklaas is wat ons betreft toch wel het aller-leukste kinderfeest van het jaar! In november gaan ook onze hartjes sneller kloppen en komen uit de zak van Sinterklaas de coolste activiteiten gerold…Wat dacht je van de kleurrijke Pietenpetten Parade, Toffe Taaitaaipoppen versieren of Pittige Pepernoten bakken? Schrijf je in voor een plekje op de Pieten Academie en leer de fijne kneepjes van het “Pieten”vak!

Tip: kijk bij “entertainment” voor de leukste Sint voorstellingen!

image description

Winterpret!

Brrrrrr, buiten is het koud guur weer maar binnen is het ‘s winters juist lekker warm en super gezellig! Bereid je samen met inPetto voor op de komende donkere en korte dagen! Je kan zelf kaarsen maken of vrolijke waxinelichtjes versieren. Ontwerp originele ballen voor in de kerstboom of maak hippe kerstkunst voor de feestdagen. En stel dat het gaat sneeuwen, dagen we je natuurlijk uit voor een echt sneeuwballen gevecht!

Tip: kijk bij “entertainment” voor de leukste Kerst voorstellingen!

image description

Ja, ik wil!

...héél graag dat inPetto kinderevenementen op mijn bruiloft komt! Speciaal voor alle kids op de bruiloft hebben we "Ja ik wil" ontwikkeld met allerlei leuke activiteiten die met trouwen te maken hebben. Wij zijn origineel, zeer flexibel en denken graag met onze klanten mee. Of het nu om een groot feest gaat op het strand of een intieme bruiloft in het buitenland...Programma's op maat voor diverse budgetten en speciale wensen!

Tip: bel of mail ons voor een offerte op maat!

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo