Workshops

image description

Boostcamp 4 kids

Boostcamp 4 Kids is een full-body workout waarin beweging én plezier centraal staan. Doe mee aan ‘t super spannende spelparcours met uitdagende en leuke oefeningen. Touwtrekken, autoband slepen, tijgeren, trapkussen trappen, zaklopen, touwtjespringen en nog veel meer! Louis en Sander zijn er helemaal klaar voor, jullie ook?

image description

Fit 4 kids

Fit 4 kids is de ideale manier om op een leuke manier met fitness bezig te zijn. Hier kan je al je energie even lekker kwijt, enne… het is nog hartstikke gezond ook! Er zijn loopbanden 4 kids, cyberbikes, roeimachines en crosstrainers. Klaar voor de start... GO!

image description

Yoga 4 kids

Kinderyoga voor meisjes en jongens. Bij kinderyoga leer je je met oefeningen meer bewust te worden: bewust van je zelf, van je lichaam en je emoties, maar ook van je omgeving. We beleven samen een avontuur met thema’s zoals sprookjes, de seizoenen, dieren en misschien heb je zelf wel leuke ideeën!
 

image description

Capoeira 4 kids

Bij de workshop Capoeira 4 Kids ontmoet je niet alleen echte “capoeiristas”, je maakt ook kennis met de belangrijkste onderdelen van capoeira; muziek, vechttechnieken, dans en acrobatiek. Na afloop van de workshop kan je iedereen laten zien wat je geleerd hebt in de traditionele cirkel die capoeiristas vormen: de “roda”.

image description

Workshop Hoela hoep

Hoepelen is Hot!. In deze super leuke Hoela Hoep workshop leer je echt goed hoepelen en allerlei stoere nieuwe trucs. Het is goed voor je conditie, balans en ritme gevoel en natuurlijk voor al je spieren, ja zelfs je lachspieren…Van hoepelen word je nou eenmaal hartstikke vrolijk!

image description

Panna workshop

Panna-voetbal is ontstaan op straat. Het kan 1 tegen 1 gespeeld worden, maar ook in partijen van 2 of 5 personen kan worden gevoetbald. Het gaat hierbij niet om de doelpunten maar om de stoere acties en snelle bewegingen. De belangrijkste truc binnen het panna-voetbal is de Panna. Lukt het jou om de bal door de benen van de tegenstander te spelen?

image description

Voetbal Mini WK

Voor welk land speel jij? We maken verschillende landen-teams met de flitsende voetbalshirts, vlaggen, toeters en bellen. Spelers klaar?...Supporters klaar?... Jongens en meiden opgelet, het mini WK kan beginnen!

image description

Circus workshops

Hooggeëerd publiek! Vandaag presenteren wij…topartiesten in de dop! Jullie gaan met behulp van echte circusartiesten oefenen met technieken als jongleren, ballopen of luchtacrobatiek en leren zelfs fietsen op ‘n éénwieler. Het zal je verbazen hoe snel je het al leert! We sluiten de workshops af met een spetterende show!

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo