Over ons

image description

Katja & Juliette

Meer weten? Mail ons

Welkom op de website van inPetto! Het bureau gespecialiseerd in het organiseren van verrassende kinderevenementen. inPetto kinderevenementen is in 2002 ontstaan door creativiteit, ervaring en veel enthousiasme te mixen met onze passie voor kinderen en het organiseren van evenementen.

Inmiddels ruim 10 jaar later en een berg aan mooie ervaringen rijker, vinden wij het hoog tijd voor vernieuwing. Resultaat: een gloednieuwe website met stoere activiteiten ook voor de oudere kids, meer aandacht voor sport & beweging en heel veel leuke nieuwe concepten… natuurlijk nog altijd met dezelfde kwaliteit en passie die jullie van ons gewend zijn!

Ons doel is om met z'n allen de aller-leukste kinderprogramma's te organiseren door heel Nederland én omstreken. Net als de kinderen waar we de evenementen voor organiseren, bestaat het inPetto team uit een kleurrijke groep mensen met allerlei verschillende achtergronden en specialismen. Creatieve knutselaars, professionele schminkers, grappige theatermakers, stoere sportievelingen en superlieve begeleidsters, kortom voor ieder wat wils...Het inPetto team is zeer divers met één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk kids een onvergetelijke dag bezorgen!

Feestelijke groet, Katja Huizinga & Juliette Verboom

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo