Op maat...

Hieronder volgt een overzicht van een aantal inPetto concepten op maat.
Wij denken graag met onze klanten mee en vinden het leuk om specifieke thema’s te ontwikkelen of mee te nemen in ons aanbod.
Er is heel veel mogelijk, bel of mail ons voor meer informatie!

image description

Kids Culinair

Wij kunnen met onze mobiele kinderkookcafé’s op allerlei culinaire wensen en thema’s inspelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen we met de kids een echt 5-gangen diner maken tijdens een speciale gelegenheid, poffertjes bakken met héél veel kinderen tijdens festivals of evenementen, maar ook koken met speciale thema’s zoals: lekker & gezond; diverse landen thema’s; Mini Masterchef’s en Live Cooking met bekende chef-koks.

(Onze kookeilanden zijn speciaal voor kinderen ontworpen en uniek in Nederland. Ze zijn volledig mobiel en in ieder kookeiland zit een 4 pits kookplaat. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn voorzien van gasflesje, brandblussertje en professionele begeleiding.)

image description

Speurtochten

Altijd een succes bij kinderen…groot en klein. Super om door het kantoor van papa of mama op ontdekkingstocht te mogen gaan. Speurtochten worden altijd op maat gemaakt omdat de locaties en thema’s variëren. In de aanloop naar het evenement komen we op locatiebezoek om de route uit te kunnen stippelen. We houden rekening met verschillende leeftijdscategorieën en verwerken eventuele input van het bedrijf in de vragen/ opdrachten.

image description

Kunst 4 kids

Kunst is een ruim begrip en het is haast niet te doen om alle mogelijkheden op te noemen. Om een idee te geven van de mogelijkheden, hierbij een greep naar een paar projecten die wij met inPetto in het verleden hebben gedaan: voor de gemeente IJmere hebben we een kunstproject gerealiseerd in de vorm van een tijdelijke speeltuin en voor de Sinterklaas intocht van Almere hebben we met alle kinderen spandoeken gemaakt om de Sint welkom te heten. Tijdens de vakantiebeurs hebben we ons uit mogen leven op een antieke caravan en voor de feestelijke opening van een straat hebben we met een kunstenares en 400 kinderen fantastische straatkunst gemaakt. Ook hebben we voor een cementfabriek een “walk of Fame” met de handafdrukken van alle kids gemaakt en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

image description

Kids Quizz-it!

Met het vrolijke “Rad van Fortuin”ontwikkelt inPetto allerlei quizzen op thema en op maat. Zo hebben we naast de inPetto muziek- of sportquiz, voor de jaarlijkse duurzaamheidbeurs in Den Haag de groene quiz gemaakt, We kunnen zo voor iedere gelegenheid de wensen van de klant hierin verwerken.

image description

Pimp je...?

Oude spulletjes kan je natuurlijk weggooien…maar het is veel leuker om ze weer een nieuw uiterlijk te geven…Je kan van alles pimpen; je oude gympen, tasjes, kleding, telefoonhoesjes, klompen en zelfs lampenkappen!

image description

Knusse knuffelhoek...

Supergezellige complete kinderopvang voor de echte kleintjes (0-3 jaar). Met de allerliefste en professionele begeleidsters, een vrolijke speelhoek, grote voorlees parasol en superzachte knuffels in alle soorten en maten, wordt het hier een echt feestje!

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo