Workshops

image description

Workshop Breakdance

“Do You Think You Can Dance" en "Everybody Dance Now"....Overal zie je ze voorbij komen: The BreakDancers!! Ze maken de vetste moves en doen de coolste tricks! Wil jij ook leren hoe je een 'Freeze', 'HeadSpin' of 'Windmill' moet doen? Get down on the dancefloor!

image description

Workshop Clipdance

'Usher', 'Chris Brown', 'Rihanna', 'Beyoncé'....Heb je altijd al de ster willen zijn in hun videoclips?! Geef je dan nu op voor ClipDance! Samen met Gelvin oefen je de vetste dance-moves uit je favoriete Videoclips!

image description

StreetFit

StreetFit is een interessante combinatie van Aerobics en StreetDance. Het is gemakkelijk te volgen, omdat het een combinatie is van simpele Hip-Hop en StreetDance varianten. StreetFit verstevigt de spieren in je lichaam. Door deze opzet wordt tijdens de 'workout' je hele lichaam aangepakt!!

image description

Zumba 4 kids

Zumba 4 kids is een vrolijke mix van dans en fitness. Met bewegingen uit de Latijnse dansen Salsa, Samba, Merengue en Flamenco. Zumba 4 kids wordt op leuke, ritmische muziek gegeven, je leert niet alleen dansen maar wordt er ook nog eens hartstikke blij en fit van dus…schudden met die billen!

image description

Djembe/percussie

Je maakt kennis met de mooie Afrikaanse trommels (Djembé’s), bellen en shakers. Dan gaan we lekker trommelen en je leert al snel meerdere ritmes samenspelen en 'breaks' herkennen. Het zal je verbazen wat je in een korte tijd al kan leren! Doe je mee?

image description

Rappen

In de Rap workshop maak je niet alleen kennis met een echte stoere professionele rapper, je komt ook veel te weten over de geschiedenis van de rap-muziek en de verschillende vormen en stijlen. Daarna ga je zelf aan de slag! Je leert hoe je een rhyme kan schrijven en maakt zo je eigen raptekst. Laat je horen!

image description

Kids DJ workshops

Hoe word je een echte DJ? Je moet natuurlijk van muziek houden, veel oefenen en een beetje techniek onder de knie krijgen. Maak kennis met een professionele DJ die jou veel kan vertellen over verschillende muziekstijlen en de opbouw van muziek. Tot slot leer je zelf muziek mixen en beatmatchen…echt vet cool!

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo