Workshops

image description

What's cooking!

Bij binnenkomst is al het lekkers al te ruiken! Iedereen kan vandaag dé chef zijn en de heerlijkste poffertjes bakken en versieren. De koksmutsen voor de kleine chefs zijn aanwezig. Ingrediënten en feestelijke lekkernijen in overvloed.

image description

Feestelijke cocktails &
smoothies maken

Allerlei soorten heerlijk vers fruit en lekkere receptjes staan op je te wachten…Sprokkel jouw favoriete ingrediënten bij elkaar…in de blender…decoreer met een tropische verrassing...en dan...partytime!

image description

Maffe muffins

Tover je muffin om in een vrolijk kunstwerk. Bijna zonde om op te eten, zó mooi kunnen ze worden. Dus voor alle zoetekauwen, leef je uit en maak vandaag bij ons de mafste muffin!
 
 

image description

Pizza's bakken

Ontdek de chef in jezelf en maak je favoriete pizza. De tafel is bezaaid met de lekkerste verse ingrediënten…nu nog even in de oven en dan…smullen maar. Viva Italia!

image description

Sushi 4 kids

Super leuke workshop waarbij je zelf sushi gaat maken. Maar dan voor kids! Zo vervang je de rauwe vis door spekjes en werk je met zoete kleefrijst. Geen nori maar wel gekleurd eetpapier of kokosbrood en natuurlijk allerlei lekkernijen zoals lange veters, zure matten M&M’s en allerlei overheerlijk vers fruit en…rollen maar!

image description

Chocofeest!

Bij de workshop chocofeest ga je niet alleen kliederen en knutselen met chocola maar leer je echte bonbons en overheerlijke chocoversiersels maken…om je vingers bij af te likken!

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo