Entertainment

image description

Beste Ballonist

De Ballonist die je bij inPetto ontmoet zal je niet snel vergeten. We noemen hem natuurlijk niet voor niets “De Beste Ballonist”. Hij maakt vingervlugge creaties van ballonnen die soms ware kunststukken zijn.

Info: mobiel entertainment voor kids van 3 tot 10 jaar.

image description

Goocheme Goochelaar

De Goocheme Goochelaar is super snel en haalt alle mogelijke maar vooral onmogelijke trucs uit de kast. Goed opletten…misschien ontdek je een geheim!

Info: mobiel entertainment voor alle leeftijden.

image description

Tovershow 4 kids

Speciaal voor alle nieuwsgierigen onder jullie: Tovershow 4 kids…grappig en superspannend! Zelfs als je er met het puntje van je neus bovenop zit, lukt het vast niet om de grote goochelaar te ontmaskeren!

Info: magische theatervoorstelling (ca. 50 min.) voor kids van 3 tot 12 jaar.

image description

Justin's reis om de
wereld

Magische voorstelling met een betoverende link naar het thema: ‘andere culturen, reizen en de nieuwsgierigheid naar het andere…’Als magisch avonturier gaat Justin met jullie op reis en laat spannende, grappige en wereldse verhalen op betoverende wijze tot leven komen!

Info: magische theatervoorstelling (ca. 50 min.) voor kids van 3 tot 12 jaar.

image description

Het mobiele naaiatelier

Twee handige dames, twee mooie oma-fietsen en twee oude naaimachines…Het Mobiele naaiatelier geeft oude of versleten kleding eigenhandig een nieuw leven en maakt van je saaie oude kledingstuk een echt pronkstuk! Neem van huis je favoriete trui, broek of T-shirt mee en laat het vandaag nog omtoveren tot iets nieuws!

Info: interactief entertainment voor alle leeftijden.

image description

Spaghetti van Menetti

Menetti is moe. Heel erg moe. Hij heeft de hele nacht gelopen. Eindelijk komt hij in een stadje terecht. Daar kan hij lekker gaan slapen. Eenmaal aangekomen in Spriet ontdekt hij iets eigenaardigs. De huizen zijn dun, heel erg dun. En niet alleen de huizen…de Sprieten zelf zijn al net zo dun. Ze vinden Menetti maar een vreemde meneer. En Menetti? Die vindt de Sprieten maar rare mensen…

Info: theatervoorstelling (ca. 50 min.) voor kids van 3 tot 10 jaar.

image description

Pilatus Pas

Pilatus Pas is een oude tovenaar. Elke dag is hij nieuwe toverkunsten aan het uitproberen. Nu heeft hij echter een groot, groen ei gevonden. Zoiets heeft hij nog nooit gezien. Wat zou er uit komen? Pilatus Pas heeft geen idee. Tot zijn verbazing komt uit het ei een vriendelijk draakje…

Info: theatervoorstelling (ca. 50 min.) voor kids van 3 tot 10 jaar.

image description

Piraat gestrand!

Een piraat met watervrees, een eigenwijze koning zonder kroon, een zeemeermin als zwemjuf en… een hele grote schat! Oh ja, onze piraat laat tijdens de voorstelling ook nog wat toverkunsten zien.

Info: theatervoorstelling (ca. 50 min.) voor kids van 3 tot 10 jaar.

image description

Spetterende playback
show

Kinderen die van zingen en dansen houden zijn bij Leo aan het juiste adres. Hij is de presentator van ‘De Spetterende Play Back Show van Leo’. Leo doet zijn best om alle artiesten in een strak schema op te laten treden. Maar de artiesten willen veel liever hun tijd nemen om iedereen ruimschoots te amuseren… Meezingen en dansen verplicht!’

Info: poppenkast voorstelling (ca. 30 min.) voor kids van 3 tot 8 jaar.

image description

Help!...'n krokodil
in ons bos

Een kleine krokodil is verdrietig. Hij wil terug naar Afrika, maar hoe? Gelukkig zijn er genoeg dieren die hem de weg willen wijzen uit dit Hollandse bos. Maar weten deze dieren zelf wel waar ze vandaan komen?’

Info: poppenkast voorstelling (ca. 30 min.) voor kids van 2 tot 7 jaar.

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo