Cyberkids

image description

Wii zone

Kom spelen in deze super Wii zone! Hier vind je de allernieuwste Wii sports en spellen met mooie grote flatscreens en heel veel stoere Wii accessoires. Voor iedereen zit er wel een leuk spel bij. Ga de uitdaging aan…wij zijn super benieuwd of jij de tegenstander kan verslaan en onze nieuwe Wii superheld wordt!

image description

Super cyber zone

Een écht cyber walhalla 4 kids! De cyber zone is uitgerust met de allernieuwste internationale gadgets. Natuurlijk mogen de Wii en Xbox kinect consoles niet ontbreken maar ook Singstar, Donkey Konga, Rock’nride simulator, air hockey en een cyberkart stadium zijn in deze supercoole cyber zone te vinden.

image description

Racing zone

Motormuizen opgelet! In deze Gaming zone4kids draait ‘t helemaal om de autosport. Een razend snelle cyberkartstadium, een uitdagende Mariokart racebaan, de originele Raceseat junior twin en natuurlijk mogen we de super stoere Rock’nride niet vergeten…Handen aan het stuur en ogen op de weg want anders vlieg je zo uit de bocht!

image description

Football zone

Voetbaltalentjes opgelet! Vind uit hoe hard jij penalty’s kan schieten met de voetbal speedmeter. Sprokkel zoveel mogelijk punten bij elkaar met de Kickstar interactieve voetbalmuur of stel je favoriete team samen en leef je uit op één van onze voetbaltafels!

image description

Sport zone

Ben jij ook gek op sporten? Sport zone is de Gaming zone4kids die de atleet in je naar boven haalt. Met de Wii sportspellen, Xbox kinect en ps3move zijn al bijna alle sporten mogelijk. Beklim de hoogste berg als een stoere Tour de France wielrenner, trek als marathon-loper je aller-snelste sprintje, zoek de beste golf om op te surfen of doe mee met een internationale bekervoetbal wedstrijd.

image description

Musical kids

Muziek is tegenwoordig net zo populair als sport als het gaat om interactieve computerspelletjes, en bij Musical Kids hebben we het allemaal! Laat je zangkunsten horen met Singstar Karaoke of beantwoord zoveel mogelijk muziekvragen met Buzz’ Music Quizz. Leef je helemaal uit met Guitar Hero of Donkey Konga en laat je coolste moves zien op de speciale Wii Dance Mats!

image description

Super Mario World

De echte Super Mario fans kunnen hun hart ophalen in Super Mario World want in deze gamezone is alles in het thema van deze kleine super held. Wat dacht je van een Mario kart stadium, Wii consoles met Super Mario games, Rock’nride met Mario Kart game, Mario kart racebaan en jawel, zelfs de begeleider komt in Super Mario uitrusting!

image description

Laserprotector spel

Waan je even in de wereld van de geheime spionage. Wij zijn benieuwd of jij het in je hebt om de nieuwe James Bond te worden! Ben je handig genoeg om dit laserstralenalarm te omzeilen, het kunstobject te stelen en je binnen de gegeven tijd uit de voeten te maken? Nu kun je het bewijzen!

Wij organiseren o.a. voor

  • festevents
  • gemeente amsterdam
  • ing
  • oracle
  • van der loo